Anitec ile Geleceğe Dokunun Anitec, teknoloji alanındaki çözümleri ile kurum ve şirketlerin ihtiyaçlarına yönelik projeler gerçekleştirirken, yapmakta olduğu restorasyon projeleri ile de tarihi mirasımızı gelecek nesillere taşımaktadır. Restorasyon Teknoloji Anitec ile Geleceğe Dokunun Anitec, teknoloji alanındaki çözümleri ile kurum ve şirketlerin ihtiyaçlarına yönelik projeler gerçekleştirirken, yapmakta olduğu restorasyon projeleri ile de tarihi mirasımızı gelecek nesillere taşımaktadır. Restorasyon Teknoloji

Tecrübe

Sektör tecrübemiz sayesinde ihtiyaçlarınızı çok iyi biliyoruz. Tecrübemizi projelerinize en doğru çözümü üretmek için kullanıyoruz.

Özveri

Tüm projelerinize büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Bilgi birikimimizi ve tecrübemizi özverili çalışmalarımızla birleştirerek size en hızlı ve en mükemmel çözümü sunmayı hedefliyoruz.

Teknoloji

Sektöründe lider markalar ile teknolojinin son noktasını projelerinizle birleştiriyoruz. Teknoloji odaklı çözümler ile projelerinize en iyi çözümleri sunuyoruz.

Mimari Restorasyon | Arkeolojik Alan Çalışmaları

Restorasyon

Bilişim Çözümleri | Elektronik Güvenlik Sİstemleri

Teknoloji

35 yılı aşkın süredir "Made in Germany"

Dallmeier®

Dallmeier electronic GmbH & Co. KG Regensburg

Dallmeier® , iletim, kayıt ve resim işleme teknolojisinde 35 yıldan fazla deneyime sahiptir ve dünya çapında CCTV/IP çözümlerinin önde gelen öncülerinden biridir. Bu derin bilgi, akıllı yazılım ve yüksek kaliteli kayıt cihazı ve kamera teknolojilerinin geliştirilmesinde kullanılır.
Bu durum Dallmeier’in büyük ölçekli projelere bile eksiksiz ağ çözümleri sunmasını sağlar.

Güvenliğiniz Odak Noktamızdır

Pelco

.

Pelco, video gözetim kameraları, video yönetimi ve kayıt sistemleri, güvenlik yazılımı ve uyumlu hizmetler dahil olmak üzere video güvenlik çözümlerinin tasarımı, geliştirilmesi ve üretiminde 63 yıldır dünya lideridir.

Video, güvenlik yönetimi ve istihbarat çözümleri için tek kaynak olan Pelco, dünyayı daha güvenli bir yer haline getiren çok çeşitli yüksek kaliteli ürünler ve sistemler sunmaya kendini adamıştır.

Kendi Alanında Lider Çözümler

Inepro

.

Inepro 1992’den bu yana, madeni para otomasyon uzmanlığından, kimlik doğrulama ve ödeme-yönetim sistemleri geliştiricisine dönüştü. Inepro, çeşitli hizmetleri güvenli ve parasız bir ortamda sunmak isteyen kuruluşlara çözümler sunmakta olup geliştirdiği sistemlerde örneğin yazar kasa veya satış makinelerinde işlem hızını önemli ölçüde artırmayı başarmış ve geliştirdiği yenilikçi sistemlerde bunu sürdürmektedir.

Yüksek Kaliteli, Öncü Ekran Teknolojisi

Planar (Leyard)

.

Sahra’dan Sibirya’ya, Şanghay’dan San Francisco’ya, dünyadaki tüm havalimanlarında, hastanelerde, ATM makinelerinde, perakende mağazalarında, televizyon standlarında ve evlerde Planar ekranlar görebilirsiniz.
Tedarik zincirimiz güçlü küresel operasyonlarla herhangi bir müşteriye her zaman her yerde ürünlerimizi temin etmek için çalışmalarında devam etmektedir.